Sherbimet Tona

Sherbimet

Ne Ofrojme

Larje

Larja kryhet me makinat larese me te fundit ne treg , dhe me detergjete profesional!

Tharje

Tharja kryhet me makinat larese me te fundit ne treg ,dhe me 35 procese te ndryshme ne baze te materialit te veshjeve!

Na Kontaktoni

Ne kemi cmimet dhe sherbimin me te mire dhe cilesor ne Tirane

Paisjet bashkekohore , detergjent super cilesor!
Dashurohem sa her nxjerr robat nga makina larese!

- Danja

Jetoj ne Astir dhe kurr nuk e kisha menduar qe mund te kishte nje lavanderi vetsherbim

- Marsela

Jam shume e kenaqer nga kompania LajThaj, do e vleresoj me 4 yje pasi do doja qe te kishte dhe sherbim ne shtepi!

- Domenika