Kompanite

-LAVANDERIA LAJTHAJ

Laj Thaj është kompania e parë në shqipëri e cila ofron shërbimin e lavanderisë me një monedhë . Ju mund të lani dhe thani rrobat tuaja në vetëm 15 minuta .

Sistemet Tregtare Aktive L.T.D., mund t’ju ndihmojnë të filloni biznesin tuaj të pavarur. Një biznes pa asnjë tarifë ekskluziviteti dhe honorare, por me kthim të shkëlqyeshëm të investimit tuaj.
Lavanderia LajThaj mund te ju ofroje:

Kosto e ulët operative.
-ROI i shpejtë
-Koha minimale e punës për operatorin.
-Dyqanet gjithashtu kanë disa karakteristika tepër pozitive për pronarin.

Nuk ka nevojë për punonjës.
-Nuk ka nevojë për stok të mallrave.
-Hapur 365 ditë në vit.
-Të gjithë janë një klient i mundshëm.

Në SH.B.A. dhe në tërë botën në përgjithësi ka 35,000 biznese lavanderie monedhash. Kompania jonë që ka përvojë dhe stafin e nevojshëm teknik do t’ju ndihmojë të krijoni dyqanin e duhur. Me praninë tonë në ekspozitat më të mëdha në të gjithë botën dhe duke pasur partneritete afatgjata me kompanitë më të mëdha të lavanderive, ne jemi në gjendje të ofrojmë çdo lloj zgjidhje menjëherë përmes shumë makinave të besueshme (rondele profesionale, tharëse flokësh, hekuri rrotullues, makina shitëse, makina për ndërrimin e monedhave dhe shumë më tepër ). Ju patjetër që mund t’i besoni SISTEMET ACTIVE TREGTARE L.T.D. për gjetjen e zgjidhjes më të mirë bazuar në nevojat tuaja. Mund të mbështeteni në besueshmërinë e lavatriceve dhe tharëseve amerikanë të MAYTAG COMMERCIAL dhe DEXTER si dhe makinat e tjera që do të pajisin dyqanin tuaj në varësi të nevojave të zonave të ndryshme dhe nevojave të klientëve tuaj.

-COMPANIES ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS

SISTEMET AKTIVE TREGTARE L.T.D., është një kompani e fuqishme dhe vazhdimisht në rritje.Ajo përfaqëson kompanitë amerikane Maytag Commercial Laundry dhe Dexter Laundry. Maytag është kompania që krijoi lavatricen e saj të parë në 1907 dhe vazhdon deri sot pas 100 e më shumë vitesh për të mbetur pionier. Dexter u gjet në 1894 dhe sot 100% e tij u takon punonjësve të saj.

Lavatrice dhe tharëse profesionale të kompanive Maytag Commercial dhe Dexter Laundry po projektohen dhe prodhohen në SH.B.A.Kompania ka një larmi të madhe modelesh që mbulojnë nevojat e pastrimit të bizneseve të veshjeve, në mënyrë të pavarur nga madhësia e tyre.

Hotele, dhoma për të lejuar, kampe, palestra, sallone për flokë, spitale, njësi të kujdesit infermieror, kampe ushtarake, kampe studentore dhe agjensi të ndryshme ndërkombëtare të ndihmës janë vetëm një pjesë e klientëve tanë që janë mbi 350.

Duke pasur përvojën dhe makinat e besueshme të Maytag Commercial dhe Dexter Laundry bashkëpunëtorët tanë me përvojë do t’ju ndihmojnë të hartoni së bashku një dhomë të re lavanderi ose të rinovoni një të vjetër tuaj, si dhe programimin dhe pozicionimin e pajisjeve në vendin tuaj.

Eshte jashtëzakonisht e rëndësishme për ne që gjithmonë të kemi rezervë të plotë të pjesëve rezervë për machinesso tonë që gjithmonë mund të sigurojmë mbështetje teknike të drejtpërdrejtë dhe të besueshëm.

Në 5 vitet e fundit SISTEMET AKTIVE KOMERCIALE kanë ndërmarrë zhvillimin e një modeli specifik të dyqaneve i cili është një ekskluzivitet me pajisjet amerikane të rondele dhe tharëse profesionistë.

ruajtëse për lavanderi dhe shërbime tharëse të vetë-shërbimit të lehtë për të gjithë (lavanderi monedhash, lavanderi, lavanderi).
Duke ndërtuar më shumë se 35 dyqane, ju patjetër që mund t’i besoni SISTEMEVE AKTIVE KOMERCIALE për të hartuar dyqanin e duhur për nevojat tuaja (një biznes pa tarifa ekskluziviteti dhe honorare, por kthim i shkëlqyeshëm i investimit tuaj).

-MAYTAG COMMERCIAL

Gama e gjerë e modeleve të disponueshme në MAYTAG COMMERCIAL mbulon nevojat e pastrimit të të gjitha llojeve të veshjeve të bizneseve, pavarësisht nga madhësia e tyre, qoftë në sektorin privat apo publik, siç janë hotelet, dhomat për të lënë, kampe, palestra, banjë, sallone flokësh , apo edhe spitalet, shtëpitë e pensionit, spitalet private, njësitë ushtarake dhe forcat e sigurisë (kampe), konvikte etj.

Lavatrice dhe tharëse komerciale Maytag mund të pastrojnë sasi të mëdha të çdo lloj veshjeje në më pak kohë, dhe në kombinim me veçorinë e teknologjisë Advantage Energy are janë shumë më efikase dhe mund të ndihmojnë për të ulur më tej kostot e operimit.

Duke ndjekur me besnikëri traditën, të gjitha modelet MAYTAG®, nga rondelet dhe tharësit më të vegjël dhe të thjeshtë deri te lavatriçat e pastër të lagësht me shpejtësi të madhe, janë krijuar për të patur një performancë të besueshme edhe pas shumë vitesh punë të vazhdueshme. Të korrni përfitime të konsiderueshme në produktivitetin dhe përfitimin e biznesit, përparësia juaj konkurruese së shpejti do të bëhet shumë e dukshme.

Lavatrice dhe tharëse MAYTAG COMMERCIAL® janë dizajnuar, prodhuar dhe montuar në SH.B.A.

SYSTEMS ACTIVE COMMERCIAL LTD është përfaqësuesi zyrtar i MAYTAG COMMERCIAL® në Greqi, Turqi, Bullgari, Shkup, Shqipëri, Serbi dhe Mali i Zi.

-MAYTAG COMMERCIAL

Lavanderi Dexter

Active Commercial Systems është përfaqësuesi zyrtar i Dexter Laundry në Greqi.

Dexter Laundry u themelua në 1894 dhe sot është 100% në pronësi të punonjësve të saj. Dexter Laundry American Washer’s and American Dryer’s mbulojnë nevojat e çdo profesionisti. Dexter Laundry’s Washers’s American and Dryers American janë dizajnuar, prodhohen dhe janë mbledhur në Amerikë. Garancia më e lartë që është deri në 10 vjet tregon qëndrueshmërinë e makinerive Dexter Laundries.

Logoja e kalit Dexter Laundry simbolizon fuqinë e pashembullt, forcën dhe përkushtimin e pakrahasueshëm për klientët. Modelet mbulojnë nevojat e pastrimit të të gjitha bizneseve, pavarësisht nga madhësia e tyre. Secili model siguron performancë, shkathtësi dhe qëndrueshmëri.

Pas besnikërisë së traditës, Dexter Laundry nga lavatriçët më të vegjël amerikanë dhe tharëse amerikane e deri tek lavatriçët e pastër të lagësht me shpejtësi të madhe, janë krijuar për të patur një performancë të besueshme edhe pas shumë viteve të funksionimit.