Klientet Tane

Per te gjithe sektoret ne kemi zgjidhjen per larjen e rrobave!

Në Active Systems Systems Ltd ekziston një gamë e gjerë e lavatriceve dhe modele komerciale nga kompanitë amerikane MAYTAG COMMERCIAL dhe Lavanderia DEXTER.

Pajisjet me lavatrice komerciale, tharëse komerciale, rondele dhe tharëse, mbulojnë nevojat për larje të të gjitha llojeve të veshjeve të bizneseve,
pavarësisht nga madhësia e tyre, qoftë në sektorin privat ose në atë publik, siç janë hotelet, dhomat për të lejuar, kampe, etj. banjë, sallone flokësh, spitale, shtëpi pushimi, klinika private,
forca të armatosura dhe forca të sigurisë (kampe), kampe, industri, restorante-hotelieri, shërbime lavanderie dhe dyqane vetë-shërbimi.

Duke zgjedhur lavatrice dhe tharëse nga Maytag Commercial, Dexter Laundry dhe tharëse amerikane, jeni të sigurt që ato plotësojnë nevojat tuaja,
dhe ju përfitoni domethënëse në produktivitetin dhe përfitimin e biznesit tuaj.

01. Hotels

Lavatrice komerciale për hotele nga Maytag dhe Dexter pastrojnë rroba dhe veshje në më pak kohë, duke rritur produktivitetin e hotelit.

02. Dhoma me qera


Për të larë rrobat në mënyrë efikase dhe të shpejtë, zbuloni rondele dhe tharëse komerciale për dhomat që lejohen nga Maytag.

03. Kamping

Lavatrice komerciale me marrës monedhe për kampe nga Maytag ofrojnë komoditet, shpejtësi dhe efikasitet në larjen e vizitorëve tuaj rrobat e tyre.

04. Kamp femijesh

Lavatrice komerciale me marrës monedhash për kampe për fëmijë nga Maytag, ofrojnë shpejtësi dhe lehtësi në larjen e rrobave edhe nga vetë fëmijët.

05. Sallon dhe Spa

Me rondele tregtare për sallone për flokët-banjë, keni shpejtësi dhe rezultate të përsosura në larjen e platformave, peshqirëve, rrobave të banjës.

06. Spitale-Klinika private-Azile

Për njollat ​​e veshjeve të ashpra, besoni rondele dhe tharëse komerciale nga Maytag dhe Dexter, të dizajnuara posaçërisht për nevojat e sektorit të kujdesit shëndetësor.

07. Udhetime me anije

Për shpejtësi dhe rezistencë të pakrahasueshme ndaj larjes së përditshme të të gjitha llojeve të veshjeve në industrinë e transportit detar, besoni rondele tregtare nga Maytag dhe Dexter.

08. Kampus

Me lavatriçe dhe tharëse komerciale me studentë marrës të monedhave dhe forcat e sigurisë lajnë dhe thajnë rroba, uniforma, veshje në më pak kohë.

09. Sherbime lavandarie

Lavatrice komerciale për shërbimet e lavanderisë nga Maytag janë pajisjet e besueshme për larjen e shpejtë të veshjeve dhe përdorimin e shpeshtë të makinës.

10. Lavanderi vete sherbim

Me rondele tregtare me monedhë për publikun nga Maytag Commercial dhe Dexter Laundry, ju merrni avantazh konkurrues për biznesin tuaj.

11. Industri


Për larjen e rrobave, uniformat, veshmbathjen, rondelat komerciale dhe tharëset dallojnë sepse pastrojnë të gjitha llojet e veshjeve, pavarësisht nga madhësia e tyre.

12. Restorante

Për të larë rrobat, peshqirët dhe të gjitha llojet e veshjeve, lavatriçe komerciale pastrojnë në mënyrë efikase dhe të shpejtë, duke ulur kostot e operimit.