Rreth Nesh

Ne jemi komania LajThaj

U krijuam ne vitin 2019, Pasi u krijua analiza dhe planbiznesi i kompanise tone u vu re qe ne morem nismen te sillnim te paret ne Shqiperi sherbimin e lavanterise vetesherbim ne Shqiperi.

Vendndodhjet tona jane gjithashtu jo pak te rastesishme , jemi pikerisht aty ku dhe popullsia dhe nevoja qe ne te ekzistojme eshte me maksimale.

Procesi i larjes dhe tharjes esht i automatizuar dhe shume pershtatshem per cdo moshe dhe gjini.

Rreth Nesh
Puna Jonë

Tre hapa të thjeshtë

Larja

Procesi nis sapo ju te keni vendosur veshjet tuaja ne makineri. Futni detergjentin , Perzgjidh procesin & per vetem 30 min rrobat jane gati per procesin e tharjes!

Tharja

Procesi i tharjes esht akoma me i thjeshte , mjafton te nxirrni veshjet nga makina larese ne ate tharese , perzgjidhni procesin

Palosja

Pasi ke shijuar aromen e pastertis , Vjen nje moment super i kendshem palosja e veshjeve dhe buzqeshja juaj!

Na Kontaktoni

Ne kemi cmimet dhe sherbimin me te mire dhe cilesor ne Tirane

Paisjet bashkekohore , detergjent super cilesor!
Dashurohem sa her nxjerr robat nga makina larese!

- Danja

Jetoj ne Astir dhe kurr nuk e kisha menduar qe mund te kishte nje lavanderi vetsherbim

- Marsela

Jam shume e kenaqer nga kompania LajThaj, do e vleresoj me 4 yje pasi do doja qe te kishte dhe sherbim ne shtepi!

- Domenika

Fun Fact

Arritjet Tona

80

Ne disponojme 80 makina larese dhe 80 tharese ne te gjithe Tiranen

+4500

Mbi 4500 klient te regjistruar prane kompanise tone qe marrin sherbim cdo dite!

95%

E aprovuar...😮 nga klientet tane te perditshem jane te kenaqur nga sherbimi yne!